Boeken en DVD

Hier vindt u titels van boeken (inclusief korte beschrijving) welke door leden van stichting GAV zijn geschreven of waaraan zij hebben meegewerkt.

Books

 

Op 17 september 2017 wordt op Klein Amerika twee gloednieuwe delen over de 82nd Airborne Division in Holland gelanceerd.

Bridges are ours Burning Bridges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer hierover in de aankondiging presentatie

 

Van de uitgave “Ja, wij komen terug / Yes, we shall and will return 1944 – 1994″  zijn nog enkele nieuw exemplaren te koop. Het boek beschrijft aan de hand van officiële documenten en dagboekfragmenten de belevenissen van het 505 Parachute Infantry Regiment ten tijde van operatie Market-Garden in Groesbeek en directe omgeving.

Ja, wij komen terugU kunt het boek bestellen door overmaking van € 25,00 op Rabo Rekeningnummer NL48 RABO 0166 8883 70 t.n.v. Stichting Groesbeek Airborne vrienden

Onder vermelding van uw naam en adres.

Stuurt u ter bevestiging ook even mailtje naar info@groesbeekairbornevrienden.nl

 

 

 

 

 

 

 

Oorlogsherinneringen Milsbeek
Hoofdstuk Persoonlijke verhalen van soldaten en veteranen
Auteur(s): Frank van Duin en Kevin Lemmens
In dit boek, beschrijft Wim Bindels de oorlogsherinneringen van inwoners van Milsbeek. In het hoofdstuk Persoonlijke verhalen van soldaten en veteranen gaan Frank en Kevin in op ervaringen en verhalen van de militairen welke in Milsbeek hebben gevochten.

 

Oorlogsherinneringen Milsbeek

Oorlogsherinneringen Milsbeek